چطور از خشکبار نگهداری کنیم؟ 🍇🥜
خشکبار مثل انجیر خشک، کشمش، گردو، بادام و عناب یکی از سالمترین و خوشمزهترین خوراکیهاست. اما اگر درست نگهداری نشه، خیلی زود کیفیتش رو از دست میده و حتی ممکنه خراب بشه. در این مطلب هم روشهای نگهداری خشکبار رو میگیم، هم به ارزش غذایی این خوراکیهای خوشمزه میپردازیم.
روشهای درست نگهداری خشکبار
-
نگهداری در جای خشک و خنک
-
خشکبار دشمن رطوبت هست. همیشه اونها رو در ظرف دربسته و به دور از نور و گرما قرار بده.
-
بهترین دما برای نگهداری بین ۱۵ تا ۲۰ درجه است.
-
-
استفاده از ظرف شیشهای یا فلزی
-
ظرف پلاستیکی در طول زمان بو میگیره، بهتره از شیشهای دربدار یا قوطی فلزی استفاده کنی.
-
-
قرار دادن در یخچال یا فریزر
-
مغزهایی مثل گردو و بادام به سرعت روغنشون فاسد میشه. برای ماندگاری بیشتر اونها رو توی یخچال یا حتی فریزر بذار.
-
کشمش و انجیر خشک هم توی یخچال دیرتر خشک و سفت میشن.
-
-
جدا نگه داشتن انواع خشکبار
-
بهتره هر نوع خشکبار رو در ظرف جدا بریزی. چون بعضیها مثل گردو بو میگیرن و روی بقیه تاثیر میذارن.
-
ارزش غذایی خشکبار
خشکبار نه تنها خوشمزه است، بلکه منبع فوقالعادهای از مواد مغذی به حساب میاد:
-
انجیر خشک → سرشار از فیبر، مفید برای گوارش و کنترل قند خون
-
گردو → غنی از امگا ۳ و پروتئین، عالی برای سلامت قلب و مغز
-
کشمش → پر از آهن و پتاسیم، مفید برای خونسازی و انرژی روزانه
-
بادام → منبع ویتامین E و کلسیم، تقویت استخوانها و پوست
-
عناب خشک → آرامبخش طبیعی، تقویت سیستم ایمنی
جمعبندی
اگر خشکبار رو درست نگهداری کنیم، میتونیم مدتها طعم و خواص فوقالعاده اونها رو حفظ کنیم. فراموش نکن که این خوراکیها علاوه بر طعم عالی، یک بمب انرژی و مواد مغذی برای بدن هستند.
چطور از خشکبار نگهداری کنیم؟ 🍇🥜
خشکبار مثل انجیر خشک، کشمش، گردو، بادام و عناب یکی از سالمترین و خوشمزهترین خوراکیهاست. اما اگر درست نگهداری نشه، خیلی زود کیفیتش رو از دست میده و حتی ممکنه خراب بشه. در این مطلب هم روشهای نگهداری خشکبار رو میگیم، هم به ارزش غذایی این خوراکیهای خوشمزه میپردازیم.
روشهای درست نگهداری خشکبار
-
نگهداری در جای خشک و خنک
-
خشکبار دشمن رطوبت هست. همیشه اونها رو در ظرف دربسته و به دور از نور و گرما قرار بده.
-
بهترین دما برای نگهداری بین ۱۵ تا ۲۰ درجه است.
-
-
استفاده از ظرف شیشهای یا فلزی
-
ظرف پلاستیکی در طول زمان بو میگیره، بهتره از شیشهای دربدار یا قوطی فلزی استفاده کنی.
-
-
قرار دادن در یخچال یا فریزر
-
مغزهایی مثل گردو و بادام به سرعت روغنشون فاسد میشه. برای ماندگاری بیشتر اونها رو توی یخچال یا حتی فریزر بذار.
-
کشمش و انجیر خشک هم توی یخچال دیرتر خشک و سفت میشن.
-
-
جدا نگه داشتن انواع خشکبار
-
بهتره هر نوع خشکبار رو در ظرف جدا بریزی. چون بعضیها مثل گردو بو میگیرن و روی بقیه تاثیر میذارن.
-
ارزش غذایی خشکبار
خشکبار نه تنها خوشمزه است، بلکه منبع فوقالعادهای از مواد مغذی به حساب میاد:
-
انجیر خشک → سرشار از فیبر، مفید برای گوارش و کنترل قند خون
-
گردو → غنی از امگا ۳ و پروتئین، عالی برای سلامت قلب و مغز
-
کشمش → پر از آهن و پتاسیم، مفید برای خونسازی و انرژی روزانه
-
بادام → منبع ویتامین E و کلسیم، تقویت استخوانها و پوست
-
عناب خشک → آرامبخش طبیعی، تقویت سیستم ایمنی
جمعبندی
اگر خشکبار رو درست نگهداری کنیم، میتونیم مدتها طعم و خواص فوقالعاده اونها رو حفظ کنیم. فراموش نکن که این خوراکیها علاوه بر طعم عالی، یک بمب انرژی و مواد مغذی برای بدن هستند.

